Secretaria General de l'Esport. Generalitat de Catalunya

Federació d’Organitzacions Civils Catalanes Internacionalment Reconegudes

Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes

Unió de Federacions Esportives de Catalunya

UCWDC - United Country Western Dance Council

 
 

Assemblea General del Comitè Olímpic Catala (COC)

Aprovació campanya L’ESPORT PEL SI

Data de publicació: 6/9/2017

ASSEMBLEA GENERALDEL COC
Museu Colet (Barcelona)

Dimarts 5 de setembre es va dur a terme l’Assemblea General del Comitè Olímpic Català (COC), amb la participació de les federacions membres, entre les que es troba la Federació Catalana de Ball Esportiu. Entre el acords adoptas està l’aprovació de la campanya L’ESPORT PEL SÍ, donant suport al referèndum del proper 1 d’octubre.

Del web creat a l’efecte (web relacionat), reproduïm la següent notícia:
Federació Catalana de Ball Esportiu > Federació > Assemblea General del Comitè Olímpic Catala (COC)
El COC aprova per unanimitat la campanya “L’Esport pel Sí” per l’1-O

Barcelona, dimarts 5 de setembre de 2017.- L’assemblea del Comitè Olímpic de Catalunya (COC) ha aprovat per unanimitat avui al Museu Colet de Barcelona l’impuls de la campanya “L’Esport pel Sí” amb vista al referèndum de l’1 d’octubre. El COC és el màxim exponent de l’anhel esportiu d’un estat propi i és l’entitat que ha de liderar i promoure la difusió dels beneficis de la independència pel món de l’esport. Només l’emancipació política de Catalunya garantirà el reconeixement internacional de totes les federacions esportives que integren el COC, així com la representativitat de tots els seus esportistes en els grans esdeveniments mundials, inclosos els Jocs Olímpics.

El COC només pot tenir sentit si Catalunya és independent”, ha dit Gerard Esteva, president del Comitè Olímpic de Catalunya durant l’assemblea. “Tenim uns clars beneficis, molt identificats, en cas que Catalunya esdevingui un estat”, ha afegit. Esteva ha deixat clar que “volem transmetre tots aquests beneficis a través d’una campanya en positiu”. “Pocs sectors obtindran tants avantatges com el món de l’esport amb la independència de Catalunya”, ha reblat.

La campanya de l’”Esport pel Sí” és autònoma i es canalitzarà a través d’Internet, del web independent www.esportpelsi.cat i les xarxes socials relacionades. Tot i això, s’emmarca en l’estratègia general de la Campanya pel Sí que fa la societat civil a través de totes les entitats sobiranistes. El COC serà l’ens que promourà les iniciatives destinades a fer visibles els avantatges indiscutibles que donarà la independència a l’esport català, tals com l’augment dels beneficis anuals de federacions esportives en un 23,98%, la creació de 705 nous llocs de treball en el sector; o el creixement de la participació i de les possibilitats de medalla dels esportistes catalans en les pròximes edicions dels Jocs Olímpics.

Cessió d’espais pel referèndum.- El COC també ha donat llum verd a l’elaboració d’un pla d’actuació per posar a disposició de la Generalitat de Catalunya centres, locals o establiments, en el cas que siguin necessaris, per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. D’aquesta manera, les federacions esportives i els clubs que així ho estimin passen a ser entitats actives de cooperació amb el Govern davant de qualsevol problema que pogués sorgir abans, durant o després de la cita electoral. “L’esport és el sector que té més vertebració i implementació al territori, i instem tots els clubs a cedir els seus locals en el cas que sigui necessari”, ha explicat Gerard Esteva.

L’assemblea del COC també ha servit per aprovar d’altres qüestions. En concret, el tancament de l’exercici econòmic 2016, el pressupost amb vista al 2017 i la modificació dels Estatuts, que s’han actualitzat i adaptat als requisits del Comitè Internacional Olímpic (CIO) i a les necessitats de preservació el futur esportiu de Catalunya.

El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, com a amfitrió de l’acte ha dit “agraeixo el rol històric que assumeix l’esport català en aquest moment del país”.


agenda

trieu:
< gener 2019 >
dldmdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendari de Competicions

Calendari de Competicions

[+ info]

Accés a vídeos de la FCBE

Accés a vídeos de la FCBE

[+ info]

Butlletí Informatiu FCBE

Butlletí Informatiu FCBE

[+ info]

Zona UFEC - TV

Zona UFEC - TV

[+ info]

Inscripció tècnics al Registre Oficial de Professionals de l’Esport

Inscripció tècnics al Registre Oficial de Professionals de l’Esport

[+ info]

Responsabilitat Civil pels Clubs de Ball Esportiu

Responsabilitat Civil pels Clubs de Ball Esportiu

[+ info]

Carnet d’esportista de la WDSF (Actualització)

Carnet d’esportista de la WDSF (Actualització)

[+ info]

Oficines de la UFEC per l’atenció als clubs esportius federats

Oficines de la UFEC per l’atenció als clubs esportius federats

[+ info]

Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) - C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a. - 08015 (BCN) - Tel +34 934.538.020 - Fax +34 934.518.060
correu electrònic - informació general - avís legal

HTML Hit Counters