Què és ALL-STAR CHEERLEADING? 2

Informació sobre la disciplina Cheerleading.

30/6/2015


QUÈ ÉS ALL-STAR CHEERLEADING?

Vídeo explicatiu

All-Star Cheerleading és un esport d’equip competitiu que incorpora habilitats i estils d’altres disciplines com la gimnàstica (tumbling - gimnàstica de sòl), ball, portés i per descomptat de Cheerleading que son pròpiament els salts i motions (moviments coordinats). Els equips All-Star no animen als equips esportius, ells són l’equip.

Què és ALL-STAR CHEERLEADING? 2 | Federació Catalana de Ball Esportiu

Els equips All-Star es diferencien d’altres especialitats de Cheerleading ja que s’entrena durant tot l’any per a les competicions. També es diferencien d’altres esports ja que tots els membres són vitals per l’equip i la seva execució. No hi ha “extres”, cadascú dels membres té un paper integral i és entrenat en tots els aspectes de l’esport amb la finalitat de desenvolupar totes les seves habilitats per aconseguir el seu màxim potencial.

Què és ALL-STAR CHEERLEADING? 2 | Federació Catalana de Ball Esportiu

Els equips All-Star Cheerleading poden ser completament femenins o mixtes. Els equips són curosament formats per incloure tots els elements necessaris per portar a terme rutines complexes. Cada equip necessita una combinació de bases, flyers, tumblers i ballarines. La majoria d’aquests/es atletes són capaços de realitzar totes aquestes habilitats.

Què és ALL-STAR CHEERLEADING? 2 | Federació Catalana de Ball Esportiu

Les rutines de competició normalment són de 2,5 minuts. Estan plenes de portés, ball, gimnàstica, motions i salts. Cada element està perfectament coreografiat amb la música. La majoria d’equips adquireixen la seva música professionalment personalitzada. En competicions, els equips es divideixen per edat i nivell de dificultat. Les rutines són valorades per la seva dificultat, execució,creativitat i talent per l’espectacle.

Comitè Tècnic de la FCBE


la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies