2a Prova Circuit Ball Esportiu Català 2021. Swing Manresa. Públic

Opció d’accedir públic al esdeveniment

8/4/2021


2a PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

Swing Manresa, 11 d’abril de 2021

Possibilitat d’accés de públic a l’esdeveniment

2a Prova Circuit Ball Esportiu Català 2021. Swing Manresa. Públic | Federació Catalana de Ball Esportiu

COMUNICAT DEL COMITÈ ESPORTIU DE LA FCBE
En el sector esportiu, amb les restriccions del PROCICAT en vigor a actualment,  estan permeses les competicions esportives federades, sense limitació d’edat dels/les esportistes, així com l’assistència de públic en recintes tancats, fins a un 30% de l’aforament.

Amb aquestes circumstàncies, la prova del circuit s’ha organitzat en tres blocs, de manera que després de la finalització de cada bloc es procedirà a buidar la instal·lació, tant de públic com d’esportistes per tal de procedir a la neteja i ventilació del recinte. 

El condicionant de l’aforament ha obligat a limitar l’accés de públic, distribuint les places disponibles entre els clubs participants, de forma proporcional als/les esportistes menors d’edat participants inscrits. La FCBE ha enviat a cada club un formulari per a que complimentin les dades nominals del tècnic del club i dels responsables dels menors, d’acord amb la quantitat de places assignades, retornant el formulari a la FCBE (email:epallas@fcbe.cat) fins al matí del divendres 9 d’abril, entenent que el club que no enviii el formulari complimentat renuncia a les seves places que seran assignades a altres clubs.

NOTA: El contingut d’aquest comunicat queda condicionat a les modificacions de les restriccions que dicti el PROCICAT per al cap de setmana.

IMPORTANT:
  • Els que estiguin al llistat de públic assistent ho hauran d’acreditar presentant el DNI.
  • S’haurà de presentar la “Certificació Responsable” en cas de que no s’hagi tramitat online (clicar) de tots els membres del club que tinguin accés a la competició.
  • Es prega que tots els responsables que no puguin accedir a la competició, però portin els menors a la mateixa, siguin molt puntuals a l’hora de deixar-los i recollir-los.
  • La FCBE es reserva el dret d’admissió en compliment de la normativa vigent a la data de la competició.
  • Al ser la competició per blocs no es podrà accedir a la mateixa abans de la finalització del bloc anterior. No podem superar el 30% d’aforament. 
Comitè Esportiu de la FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies