Catalans als JJOO Tòquio 2021. Web de seguiment

Seguiment dels jocs olímpics per la UFEC.

9/7/2021


Catalans als JJOO Tòquio 2021. Web de seguiment | Federació Catalana de Ball Esportiu

NOTA DE PREMSA DE LA UFEC

La UFEC llança el web www.catalansatoquio.cat
  • Quan falta un mes per la cita, s’hi trobaran totes les fitxes dels esportistes participants, entrevistes, notícies i articles d’experts amb les claus pels èxits dels catalans.
  • Durant la celebració dels Jocs, es farà un seguiment diari amb la prèvia, el minut a minut, els resultats i les claus del dia.
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha llançat el web www.catalansatoquio.cat, un espai virtual per seguir els esportistes olímpics i paralímpics catalans a la cita de Tòquio d’aquest estiu, que van ser ajornats per la pandèmia.

Quan només falta un mes per a l’esdeveniment esportiu més important d’aquest any, la UFEC fa públic un web per als aficionats amb tota la informació dels catalans i catalanes que hi participen. El web forma part d’una campanya per promocionar els i les esportistes catalans que disputen els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020.

Entrevistes, últimes notícies i claus del dia Al web s’hi poden trobar un apartat amb les dades rellevants dels esportives catalans classificats per als Jocs, el calendari de les proves en què participen i un compte enrere. Des d’avui, i fins a l’inici de la cita, el web s’anirà actualitzant sobretot amb articles d’experts que donaran les claus per a l’èxit dels catalans, les últimes notícies relacionades amb les classificacions pendents o els últims detalls de la preparació per a la cita i entrevistes amb els protagonistes.

Seguiment en directe Quan arrenquin els Jocs, la campanya de promoció dels esportistes catalans donarà un impuls a través de les xarxes socials de la UFEC. Durant la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics, es farà un seguiment diari dels esportistes catalans. La prèvia de la jornada, el minut a minut de les proves dels catalans, els resultats i les claus del dia, es podran seguir tant a les xarxes socials com al web, que actualitzarà el medaller i els diplomes dels catalans.

Catalans a Tòquio La participació i els èxits dels catalans en els Jocs Olímpics i Paralímpics pren més rellevància en aquestes cites per demostrar la potència esportiva que és Catalunya. En l’última edició dels Jocs Olímpics, la delegació espanyola va comptar amb una representació del 27% d’esportistes catalans, que van aconseguir el 50% de les medalles dels combinats espanyols. En el cas dels esportistes paralímpics, 11 de les 31 medalles de la delegació espanyola han estat per a esportistes catalans.

CONTACTE DE PREMSA UFEC:

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies