CBE Wapachà Diversity premiat als Guardons de l’Esport 2020

Premi a l’apartat Igualtat d’oportunitats

27/10/2020


GUARDONS DE L’ESPORT 2020

Fundació Catalana per a l’Esport

CBE Wapachà  Diversity premiat als Guardons de l’Esport 2020 | Federació Catalana de Ball Esportiu

Guardonats a la primera edició del premis

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, es va reunir en sessió extraordinària el 8 d’octubre i ha resolt guardonar, entre d’altres, al Club de Ball Esportiu Wapachà (Secció Diversity), en la categoria Igualtat d’oportunitats.

Des de Junta Directiva i en nom de tot el col·lectiu del nostre esport, volem felicitar efusivament al club i, sobre tot, a la seva presidenta Isabel Pérez, pel reconeixement a la tasca desenvolupada durant aquest anys, formant a esportistes i tècnics, per tal d’aconseguir la inclusió en el món del ball.

L’acte de lliurament d’aquests guardons tindrà lloc el dia 29 d’octubre a les 19:30 h i es podrà seguir en directe per streaming (accedir). Malauradament, degut a les restriccions imposades per la Covid-19, es desenvoluparà de manera virtual sense assistents, es connectarà amb cadascuna de les entitats via zoom per fer l’entrega amb la presència del Director del Consell Català de l’Esport, Sr. Antoni Reig i el president de la Fundació Catalana per l’Esport, Sr. Pere Sust, l’acte serà presentat per en Pep Plaza i amenitzat per la cantant Sara Roy.  

ENHORABONA AL CLUB, ESPORTISTES I PRESIDENTA!!!

FCBE
web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies