Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones 2018

25 novembre. Manifest del Món de l’Esport

24/11/2018


DIA MUNDIAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS DE LES DONES

25 DE NOVEMBRE

Manifest del Món de l’Esport

La FCBE s’adhereix al manifest del Món de l’Esport, promogut pel Consell Català de l’Esport, dintre del Programa Dones i Esport.
Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones 2018  | Federació Catalana de Ball Esportiu
Si esteu d’acord amb el Manifest, podeu fer lectura pública, en activitats fisicoesportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, fins al 30 de novembre. Teniu en compte que la lectura del manifest té una durada de poc més d’un minut i haurà de fer-se abans d’iniciar l’activitat, per la persona escollida representativa que considereu més adient.  Per fer-ne la màxima difusió, adjuntem el flyer (aqui) i el Manifest en pdf (aqui).

Si la vostra entitat vol adherir-se al manifest, podeu fer-ho accedint a l’enllaç (aqui). En breu podreu consultar la relació d’entitats adherides amb la informació referent a les dates, activitats esportives i llocs on es faran les lectures públiques del Manifest. (aqui)

Esperem que compartiu aquesta campanya i us sumeu a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals, també en el Món de l’Esport.

Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc! , per una Catalunya lliure de violències sexuals.

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies