Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

Barcelona, del 27/11 al 2/12/2018

23/11/2018


FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA I DISCAPACITAT

Barcelona (Caixa Fòrum)


Entre el dies 27 de novembre i 2 de desembre del 2018, es durà a terme, al recinte modernista del Caixa Fòrum de Montjuïc, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, que enguany realitza la seva 6a edició. 

El Festival té com a objectiu sensibilitzar vers la discapacitat a través de les pel·lícules i curtmetratges, tant documentals com de ficció, que tracten sobre la diversitat funcional, així com a través dels tallers i activitats organitzades. 

Tots el films programats són interessants, degut al caràcter rehabilitatiu, motivador, promovedor de l’esport en persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de transmetre valors com la independència, la fortalesa i la resiliència. Entre totes les pel·lícules cal destacar::
Festival Internacional de Cinema i Discapacitat   | Federació Catalana de Ball Esportiu
  • Cisco 2020: Massive Rebel de Miguel Garrido Motilva
  • Gènere: Curtmetratge documental
  • País: Espanya
  • Any: 2018
  • Durada: 29’
  • Projecció: Dissabte 1, 20:10
  • Idioma: Espanyol VO – SPS Espanyol
És una pel·lícula de caràcter autobiogràfic que explica la història d’un noi al que un desequilibri en un salt, mentre practicava snowboard, li canvia la vida. La seva medul·la espinal queda totalment damnificada. Desprès d’aquest accident es replanteja la seva vida i enfoca la seva motivació cap a seguir practicant esport. És un relat fructífer que inspira sentiments positius com l’autosuperació, la perseverància i l’esperança.

Si voleu més informació podeu entrar a la pàgina web (clicar). 

Per adquirir les entrades ho podeu fer a través del Caixa Forum de Barcelona. (Links de les entrades per a la Primera Sessió i la Segona Sessió). 

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies