Inscripció a l’INS BLUME (Esplugues) (Modificació)

Comunicat del Consell Català de l’Esport

6/6/2020


Inscripció a l’INS BLUME (Esplugues) (Modificació) | Federació Catalana de Ball Esportiu

Com a conseqüència del COVID-19, des de l’Àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat del Consell Català de l’Esport ens informen que es modifica l’oferta de places publicada al nostre web (clicar), quedant reduïda a l’INS BLUME d’Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Un cop finalitzat el procés de concessió de beques, les possibles vacants d’aquest institut s’oferiran a esportistes externs al centre, i la notificació de plaça es comunicarà a finals de juliol per correu electrònic. 

Les peticions es poden fer omplenant el nou formulari (clicar), i és imprescindible que al mateix temps s’hagi fet la preinscripció en un altre centre educatiu. Dins del formulari (document relacionat) s’especifica com s’ha de presentar la documentació:

Totes les cel·les que tenen el fons blanc han d’estar degudament emplenades.

(*) Indica que la cel·la a omplir és un camp desplegable.

Es obligatori presentar juntament amb aquest document un escrit del  club o de la federació conforme l’esportista fa un mínim de 12h d’esport a la setmana, sense comptar competicions. Si la petició d’Estudis la fa directament la federació no caldrà l’escrit esmentat.

Aquest formulari es presentarà exclusivament en format excel, signat electrònicament i a l’adreça cceact.presidencia@gencat.cat (Àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat). 

En cas que la persona no disposi de signatura electrònica ho haurà de presentar en dos formats: EXCEL, obligatori, i  quasevol altre format  signat a mà.

Per a qualsevol informació complementària, enviar email a info@fcbe.cat

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies