V Setmana Europea de l’Esport

Del 23 al 30 de setembre

16/9/2019


V SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT

Del 23 al 30 de setembre de 2019

Comunicat del Consell Català de l’Esport

V Setmana Europea de l’Esport  | Federació Catalana de Ball Esportiu

Benvolgudes / Benvolguts,

Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es celebrarà SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa. La campanya anima totes les persones a romandre actives aquella Setmana i durant tot l’any, cosa que contribuirà al benestar de la ciutadania europea, ja que entenem que la manca  d’activitat física repercuteix negativament en la societat i la salut, a més de comportar costos econòmics. La Setmana Europea de l’Esport és per a tothom, independentment de l’edat, l’experiència, o la condició física de cadascú.

Com a professionals de l’àmbit esportiu i entitats catalanes compromeses en la difusió de l’activitat física i l’esport, des del Consell Català de l’Esport us convidem a participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa fent ús del lema #BeActive i utilitzant l’etiqueta #esportcat .

Podeu proposar activitats (activitats esportives, trobades, tallers, reptes, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre. Per aquest motiu, cal que doneu d’alta la activitat que proposeu mitjançant la Plataforma de Registre creada per aquesta finalitat, una acció que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya i també us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

A l’enllaç (clicar), que anirem actualitzant, podeu consultar activitats proposades en el marc de la campanya i el marcador de persones participants a Catalunya.

Ben cordialment,

#BeActive   #esportcat 

Consell Català de l’Esport

Departament de la Presidència

Generalitat de Catalunya

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies