Disciplines

 • Estil Internacional

  És el resultat d´una forma evolucionada dels balls de saló que comporta una execució tècnica i física a més d’un elevat component artístic. Els Ball Estàndards i Llatins són ballats en parella, essent practicats per tot el món sota la representativitat i reglamentació de la WDSF (World Dance Sport Federation).

  Estil Internacional
 • Ball Sincronitzat

  Inclou diferents especialitats de l’Estil Internacional on la seva característica fonamental és l´execució en perfecta coordinació dels moviments tècnics així com la total sincronització de tots els membres del grup o duo en passos, moviments i accions.

  Ball Sincronitzat
 • Cheerleading

  Cheerleading combina música, ball, gimnàstica, salts i acrobàcies com piràmides (elevacions i llançaments), executats en perfecta coordinació tècnica i sincronització de tots els atletes .

  Cheerleading
 • Fit Kid
 • Street&Pop Dance

  Terme general usat per descriure la dansa dels estils que van evolucionar fora dels estudis de ball com el Break Dance, Disco Dance o Techno Street entre altres i desenvolupats a qualsevol espai obert disponible com els carrers, parcs, patis escolars i clubs nocturns que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual o grups.

  Street&Pop Dance
 • Breaking
 • Hip Hop

  Inclou una àmplia gamma d´estils com el Breaking, Locking, Popping, Jazz, Krumping entre altres. Aquesta particular forma d´expressió, permeten la fusió de tots els estils de ball dins el moviment Hip Hop, utilitzant-los de tal manera, que ha arribat a generar un estil de caràcter propi.

  Hip Hop
 • Performing Arts

  Diferents especialitats i estils de ball com el Jazz, Contemporani, Líric o Modern entre altres, que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual, en duos o grups.

  Performing Arts
 • Balls Caribenys

  Diferents especialitats i estils de ball com la Salsa, Batxata, Merengue entre altres ritmes i danses d’Amèrica Central o Carib que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística en parella o grups.

  Balls Caribenys
 • Line Dance & CWD

  Diferents especialitats i estils de ball com el Nigtclub, Cuban, Rise&Fall, Polca, Smooth, East/West Coast Swing entre altres que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual, en parella o en grups d’acord amb una música i coreografia concreta que seran assignades a cada principi de temporada.

  Line Dance & CWD

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic