Disciplines esportives de la FCBE

Disicplines reconegudes pel Consell Català de l?Esport, dintre de la Modalitat Esportiva de Ball Esportiu

15/1/2019


DISCIPLINES ESPORTIVES DE LA FCBE

Modalitat de Ball Esportiu

El Consell Català de l’Esport te reconegudes, dintre de la Modalitat Esportiva de Ball Esportiu, les disciplines de Estàndards, Llatins, Line Dance&Country Western Dance, Street&Pop Dance, Performing Arts, Cheerleading i Hip Hop. 

Aquestes disciplines poden practicar-se en diferents formats, en parella, individual o en grup, així com en cadira de rodes (Wheelchair). 

BALLS ESTIL INTERNACIONAL

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu

Amb la denominació d’Estil Internacional s’agrupen els balls Estàndards i el Balls Llatins. Son el resultat d’una forma evolucionada dels balls de saló que comporta una execució tècnica i física a més d’un elevat component artístic. Normalment són ballats en parella, encara que també poden ser executats en forma individual o en grup (Ball Sincronitzat Llatins) o en cadira de rodes (Wheelchair)

En el cas de Wheelchair, si la parella esta formada per dos esportistes en cadira de rodes se l’anomena Wheelchair Duo i quan sols un dels membres utilitza la cadira de rodes, participen com a Wheelchair Combi. En amb els dos casos poden ballar Estàndards o Llatins.

LINE DANCE & COUNTRY WESTERN DANCE (LD&CWD)

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu


Diferents especialitats i estils de ball com el Nightclub, Cuban, Rise&Fall, Polca, Smooth, East/West Coast Swing entre altres que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual, en parella o en grups d’acord amb una música i coreografia concreta que seran assignades a cada principi de temporada.STREET&POP DANCE

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu 

Terme general usat per descriure la dansa dels estils que van evolucionar fora dels estudis de ball com el Break Dance, Disco Dance o Techno Street entre altres i desenvolupats a qualsevol espai obert disponible com els carrers, parcs, patis escolars i clubs nocturns que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual o grups.PERFORMING ARTS

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu 

Diferents especialitats i estils de ball com el Jazz, Contemporani, Líric o Modern entre altres, que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual, en duos o grups.CHEERLEADING

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu 

Cheer: combina música, ball, gimnàstica, salts i acrobàcies com piràmides (elevacions i llançaments), executats en perfecta coordinació tècnica i sincronització de tots els atletes. 

Dance Cheer: inclou diferents estils com el Jazz, Hip Hop i Pom Cheer que seran presentats d’acord amb la seva execució tècnica i artística de manera individual en duos o grups.


HIP HOP

Disciplines esportives de la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu 

Inclou una àmplia gamma d’estils com el Breaking, Locking, Popping, Jazz, Krumping entre altres. Aquesta particular forma d’expressió, permeten la fusió de tots els estils de ball dins el moviment Hip Hop, utilitzant-los de tal manera, que ha arribat a generar un estil de caràcter propi.

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Contactar

Informació general

Avís legal

Política de cookies