Fem Impensables les Violències Masclistes

Campanya del SIAD del Solsonès

11/10/2020


FEM IMPENSABLES LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Campanya del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

LA CAMPANYA 

Impensable. Adjectiu que fa referència a quelcom altament improbable o difícil d’imaginar.

Impensables és el nom escollit per aquesta campanya que busca aconseguir fer impensables les violències masclistes. És a dir, aquelles violències que pateixen les dones pel fet de ser dones.

Amb un enfocament de 360º i amb accions adreçades a diferents col·lectius, la campanya Impensables s’adreça a NOSALTRES. ARA I AQUÍ.

Sigui quina sigui la nostra situació, tenim un espai en el qual podem contribuir a fer impensables les violències masclistes.

Adona’t. Línia adreçada a les dones per tal d’identificar situacions d’abús i violència i conèixer els recursos existents.

Qüestiona’t. Línia adreçada a joves, professorat i famílies per tal d’afavorir el qüestionament d’actituds sexistes que es repeteixen i perllonguen amb el temps.

Implica’t. Línia de la campanya adreçada a professionals que intervenen en la detecció, atenció o recuperació de dones i infants en situació de violència masclista.

Repensa’t. Línia de la campanya adreçada als homes per tal de fomentar un canvi en el model de masculinitat.

Pregunta’t. Línia adreçada a infants, famílies i mestres per tal d’afavorir la consolidació de la coeducació com a eina per a la prevenció de les violències masclistes.

La Federació Catalana de Ball Esportiu es solidaritza amb aquesta campanya contra la violència masclista organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), amb el recolzament de 13 ajuntaments del Solsonès, en la que ha participat el Jove Ballet Solsoní, del C.B.E. Dansasolsona, amb tres coreografies  preparades per la seva directora, Fina Comas.  

Coreografia 1.- LA GÀBIA. (El patriarcat).

Coreografia  2.- LA BALDUFA (El cicle de la violència).

Coreografia 3.- LA CLAU. (La sortida i la sororitat feminista).

Felicitem al Jove Ballet Solsoní i a la seva directora Fina Comas pel treball dut a terme i per la seva implicació en aquesta campanya, a la que cal adherir-se i donar-li la màxima difusió.

Més informació al web relacionat.

FCBE

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic