Per què guanyem? Per què perdem?

Skating System, escrutini competicions

17/5/2019


Per què guanyem? Per què perdem?

Skating System

Autor: Ferran Rovira


Per què guanyem? Per què perdem? | Federació Catalana de Ball EsportiuFerran Rovira és un dels pioners del Ball Esportiu a tot l’estat, amb una amplia formació i experiència, tant en la seva vessant com a entrenador/professor com en la de formador de nous professionals.

És col·laborador de la Federació Catalana de Ball Esportiu  (FCBE), assessorant al Comitè Tècnic de la federació tant en aspectes tècnics relacionats directament amb les disciplines d’Estàndards i Llatins, com en temes relacionats amb l’escrutini de les competicions de ball en totes les disciplines, basat en el Skating System.

Com a formador, ha impartit la matèria de Skating System en tots els cursos de Secretari i Director de Competició, organitzats per la FCBE impartits fins ara, amb la col•laboració de l’Escola Catalana de l’Esport (Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya).

En el seu Curriculum Vitae observem l’ampli espectre de la seva capacitació relacionada amb el ball esportiu, com a Tècnic Esportiu, Professor/Entrenador, Jutge, Chairman, Escrutinador, Directiu, ...

Aquesta publicació té com a finalitat familiaritzar als esportistes i simpatitzants amb l’escrutini de les competicions i, com diu el títol del treball, saber:

Per què guanyem? Per què perdem?

Descarregar documentació (en català)  (en español)la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic