Adhesió de la UCWDC a la IDSF

Acte de signatura del conveni d’adhesió de la UCWDC a la IDSF

9/12/2008


Adhesió de la UCWDC a la IDSF

Adhesió de la UCWDC a la IDSF | Federació Catalana de Ball Esportiu

                                                       Jeff Bartholomew (UCWDC) i Carlos Freitag (IDSF)


En el marc del X Spanish Open 2008 va tenir lloc a Salou, el passat dia 7 de desembre, la signatura del històric  acord d’afiliació de la United Country Western Dance Council (UCWDC) a la International Dance Sport Federation (IDSF), entre els Presidents d’ambdues entitats, el Sr. Jeff Bartholomew i el Sr. Carlos Freitag, respectivament.

Adhesió de la UCWDC a la IDSF | Federació Catalana de Ball Esportiu

Carlos Freitag amb els membres de la UCWDC al nostre país

 

Com a membre reconegut de la UCWDC la FCBE va estar representada en l’esmentat acte, mitjançant  els seus President i Vicepresident 1r, Srs. Sebastià Sendrós i Arturo Chao, respectivament i  amb la presència del responsables del Country Western  i Line Dance en l’estructura  organitzativa de la FCBE, Srs. Martí Prades i Sra. Fina Comas.

La Plataforma Pro-Seleccions Catalanes ha facilitat que l’acte de signatura es pogués fer a Catalunya, donant  recolzament a la convocatòria de l’acte institucional. Tanmateix la Secretaria d’Afers Exteriors dóna suport a la participació del esportistes catalans en  els esdeveniments internacionals en els que estan presents.

Amb motiu de la III Olimpíada de Ball a realitzar a Platja d’Aro en maig del 2009, organitzada per ATA Producciones y Eventos, està previst que la UCWDC sigui present amb la competició internacional de Country Line i Country Western anual assignada al nostre país.

Adhesió de la UCWDC a la IDSF | Federació Catalana de Ball Esportiu

Antoni Mas (ATA) amb el membres de la UCWDC - FCBE

Per la seva importància recollim el text emès per la UCWDC en el seu idioma original ¡ signat  pel seu President, Mr Jeff Bartholomew, en el document relacionat.


 

document relacionat

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic