La FCBE al Autum Meeting de la UCWDC

Autum Meeting de la UCWDC a Orlando (setembre 2008)

9/9/2008


La Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE), juntament amb els Directors de la UCWDC al nostre país, han estat presents en el Autum Meeting de la United Country Western Dance Council (UCWDC), celebrat a Orlando - Florida (U.S.A.) al setembre del 2008, amb el suport de la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya. 

La FCBE al Autum Meeting de la UCWDC | Federació Catalana de Ball EsportiuEn el meeting, a més a més dels temes propis de gestió de qualsevol organització, s’han tractat el temes següents:

  • Presentació de les instal·lacions del Coronado Spring Resort, on es durà a terme, al desembre, el Campionat del Món 2008 de la UCWDC de Country - Line i Country - West
  • Canvi de les dades de la Competició Internacional UCWDC a realitzar a Catalunya (de l’1 al 3 de maig 2009).
  • Oferiment per a l’organització i desenvolupament del Campionat d’Europa 2009 a Catalunya, amb la presentació del projecte i pressupost al Spring Meeting 2009.
  • Eleccions a President de la UCWDC.
  • Eleccions a VP Judge Certification.

La FCBE al Autum Meeting de la UCWDC | Federació Catalana de Ball EsportiuSebastià Sendrós, Jeff Bertholomew, Marti Prades i Arturo Chao

A les eleccions per a President es presentaven Jeff Bertholomew, actual president, i Kathy Bettner com a candidata. Després de l’exposició dels seus respectius programes, es va procedir a les votacions, resultant escollida Kathy Bettner, que prendrà possessió del càrrec el proper 1 de gener del 2009, per un període de dos anys.

La FCBE al Autum Meeting de la UCWDC | Federació Catalana de Ball Esportiu

Fina Comas, Marti Prades, Kathy Bettner i Arturo Chao

Els representants de la FCBE van agrair a Jeff Bertholomew la tasca realitzada durant la seva presidència i van felicitar a la nova presidenta qui va confirmar la continuïtat de les gestions d’apropament entre la UCWDC i la IDSF

A les eleccions per a VP Judge, es presentaven Sue Boyd, actual vicepresidenta , i Dave Getty com a candidat, sortint escollit Dave Getty, del que cal destacar la seva qualitat com a formadom.

La FCBE al Autum Meeting de la UCWDC | Federació Catalana de Ball Esportiu

Dick Mattais, Kathy Bettner i Arturo Chao

La FCBE va ésser acollida amb molta cordialitat per la resta de directors i organitzacions membres de la UCWDC, presents en el meeting.

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic