Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD

Resultats i fotografies dels IV Campionats Catalunya i de la Final del Circuit Country (Copa Catalana), organitzat pel CBE LD&CWD Terres de l’Ebre

14/5/2013


IV CAMPIONAT DE CATALUNYA LD&CWD I
FINAL CIRCUIT COUNTRY 2012 - 2013 (Copa Catalana)
Móra d’Ebre, 11 de maig de 2013
Resultats i fotografies

Dissabte 11 de maig es va realitzar l’última prova del Circuit Country 2012 -2013, final de la Copa Catalana, i els IV Campionats de Catalunya de LD&CWD, organitzats pel CBE LD&CWD Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el suport de la FCBE, a través de la seva Comissió Country.

Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD  | Federació Catalana de Ball EsportiuJutges i equip organitzador

En l’organització dels esdeveniments van intervenir Conxita Mosegui i Sussy  Rodríguez, com a responsables del club, Miguel Ángel Sanjuan com a responsable de la Comissió Country de la FCBE, participant Eva Angües, Txus Pedrazo, Ferran Rovira i Arturo Chao, com a jutges internacionals, i Anna Bandera, com a jutge en pràctiques.

Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD  | Federació Catalana de Ball Esportiu Locució i música

L’equip tècnic va estar format per Quim Aymerich i Muntsa Sidera a càrrec de la locució i música respectivament. La empresa Ball Run va ser l’encarregada de l’escrutini i els workshops van estar dirigits, entre altres, pels instructors Javier Rodríguez, Mercè Orriols i Olga.

Finalitzades les competicions, es va continuar amb la festa country al pavelló, continuant per la nit al Teatre Municipal La Llanterna, acabant el cap de setmana amb una visita i ballada al Castell Templer de Miravet.

La classificació del Final de la Copa Catalana es pot consultar en document relacionat i els detalls dels resultats de la prova i del Campionat de Catalunya es poden consultar al WEB de Ball Run (web relacionat), essent el resum el següent:

Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD  | Federació Catalana de Ball Esportiu
Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD  | Federació Catalana de Ball Esportiu

L’entrega de diplomes i trofeus va estar a càrrec de les organitzadores Conxita i Sussy, del President de la FCBE Sebastià Sendrós i del Sr. Alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol.

Resultats IV Campionats Catalunya i Final Copa Catalana LD&CWD  | Federació Catalana de Ball Esportiu

Comissió Country de la FCBE

document relacionat

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic